Σμίλευσε το σώμα σου με στιλ.

Οι παραλίες άνοιξαν και μας περιμένουν, και το μόνο που σκέφτεσαι είναι το πως θα εμφανιστείς στην θάλασσα. Όλοι κοιτάμε την εμφάνιση μας, και στην προκειμένη περίπτωση το σώμα μας, π.χ. να μην έχουμε περιττά κιλά, και να αποφύγουμε μια εικόνα όπως του Chris Hemsworth στο Endgame.  Ακόμα και αν δεν έχεις ανοιχτές πλάτες ή γραμμωμένους κοιλιακούς ή γυμνασμένα πόδια, αλλά θες να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, της φυσικής κατάστασης αλλά και της εμφάνισης σου, ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις και να βάλεις την γυμναστική στην ζωή σου.

Ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής, προπονήσεις, τρέξιμο, μετρημένες ποσότητες και γεύματα, συμπληρώματα διατροφής και λιπομετρήσεις, είναι ίσως λίγο πολύ η fitness μεριά της ζωής, την σημερινή εποχή. Πέρα, όμως από όλα αυτά τα γυμναστηριακά, ήρθε η στιγμή να σου μιλήσω για το outfit ενός fitness guy, είτε βρίσκεται σε κλειστό ή αίθριο γυμναστήριο, σε γήπεδο, σε κάποιο πάρκο, ακόμα και στο σπίτι του. Στην εκγύμναση του σώματος, το παν είναι η άνεση και η αποδοτικότητα κατά την διάρκεια των workouts, και μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, αλλά η επιλογή των κατάλληλων ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

6 Συνδυασμούς για τις Εμφανίσεις στην Παραλία.

Αρχικά, το ύφασμα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στα ρούχα. Για παράδειγμα, τα ρούχα που αποτελούνται από lycra και polyester, και άλλα συνθετικά υλικά, έχουν μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής, στεγνώνουν πιο γρήγορα και φυσικά, προσφέρουν περισσότερη άνεση. Σε αντίθεση, απόφυγε τα βαμβακερά, διότι συσσωρεύουν πολύ ιδρώτα, με αποτέλεσμα να σε δυσκολεύουν στην προπόνηση, παρόλο που είναι πιο φθηνά σε σχέση με τα παραπάνω.

Επίσης, όπως όλοι ξέρουν, το μέγεθος μετράει. Και σε αυτήν την περίπτωση, τα ρούχα σου θα πρέπει να είναι εφαρμοστά πάνω σου, και όχι μεγαλύτερα ή φαρδύτερα, και ο λόγος είναι ότι σε εμποδίζουν στις κινήσεις του σώματος, κάνοντας τη προπόνηση σου πιο κουραστική από ότι πρέπει. Και ένας ακόμη λόγος για να μην φοράς μεγαλύτερα νούμερα είναι οτι σε δείχνουν μικρόσωμο, σε σχέση με την πραγματικότητα, κάτι που σίγουρα δεν το θέλουμε.

Συμβουλές για τα Αγαπημένα σου Παπούτσια!

Υποδήματα

Το Α και το Ω. Το παπούτσι σου κατά την διάρκεια της προπόνησης, ότι γυμναστική και αν κάνεις, καθορίζει την απόδοση σου. Ένα καλό αθλητικό παπούτσι σου προσφέρει στήριξη, σωστή στάση του σώματος και εννοείται αποφυγή τραυματισμών. Όμως, κάθε τύπος άθλησης, χρειάζεται και το κατάλληλο παπούτσι με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως πιο ελαφριά ή σκληρή σόλα, πιο άνετο πάτημα, κ.α.

Τέλος, τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου, όπως τσάντες γυμναστηρίου, κάποιο smartwatch για να βλέπεις χρόνους, ειδοποιήσεις, σωματικές ενδείξεις, πετσέτες, κάλτσες, και το πιο απαραίτητο από όλα, τα ακουστικά σου.

GymShark2 ThessMen

Gymshark – 60€

Puma1 ThessMen

Puma – 100€

Reebok2 ThessMen

Reebok – 44.95€

Reebok1 ThessMen

Reebok – 19.95€

Adidas2 ThessMen

Adidas – 49.95€

Adidas1 ThessMen

Adidas – 119.95€

Πέτυχε το απόλυτο Athleisure Ντύσιμο.

UnderArmour1 ThessMen

Under Armour – 108.38€

Puma2 ThessMen

Puma – 12.99€

GymShark1 ThessMen

Gymshark – 25€

Nike1 ThessMen

Nike – 129€