Τα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν το καλοκαίρι του 2020.

Οι παραλίες και τα beach bar ετοιμάζονται να ανοίξουν, αλλά εσύ που πας χωρίς τα απαραίτητα εφόδια; Ένα από τα βασικότερα αντικείμενα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, είναι φυσικά τα γυαλιά ηλίου σου. Όμως, ας είμαστε ρεαλιστές, τα γυαλιά σου δεν σε συνοδεύουν μόνο στις παραλίες, αλλά και σε κάθε σου έξοδο, για αυτό φρόντισε τα επόμενα ζευγάρια σου να είναι τόσο φρέσκα όσο και οι τάσεις για την φετινή χρονιά.

Οι φετινές τάσεις, λοιπόν, μας οδηγούν σε πιο edgy καταστάσεις και στιλ, καθώς θα δούμε πολλές μοντέρνες και φουτουριστικές ιδέες και σχέδια που θα λατρέψουμε σίγουρα. Αρχικά, οι μεταλλικοί λεπτοί σκελετοί φαίνεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, και ακολουθούν οι πάρα πολύ φαρδιοί , σε υπερθετικό βαθμό θα χαρακτήριζα, πλαστικοί και κοκάλινοι. Επιπλέον, στους μεταλλικούς σκελετούς, προσθέτουν και clips on για περισσότερη έμφαση του μεταλλικού στοιχείου. Το χρυσό και το ασήμι είναι από τα κυριότερα μέταλλα που θα στηρίζονται στο κεφάλι μας φέτος.

Τα κορυφαία ανδρικά γυαλιά ηλίου! [2018]

Όσων αφορά τα στιλ φακών, υπάρχει μια αντίφαση, καθώς από την μία έχουμε τα oversized, δηλαδή μεγάλοι φακοί που καλύπτουν αρκετό μέρος του προσώπου, και από την άλλη, έχουμε τα minimal, που στόχο έχουν το όσο δυνατόν μικρότερο φακό και σκελετό γίνεται. Επίσης, η επιστροφή της δεκαετίας, είναι γεγονός. Τα wrap around ή αλλιώς goggles, ήρθαν για να μείνουν, τόσο στο street και urban αλλά και στο πιο casual style, αρκεί να μπορείς να τα υποστηρίζεις και με το υπόλοιπο ντύσιμο σου, φίλε μου. Δεν χρειαζόμαστε άλλες κακές εμφανίσεις αλα δεκαετίας 00‘ και σίγουρα, ούτε και εσύ.

Οι τάσεις στα Ανδρικά γυαλιά. [2019]

Vintage στρογγυλά

D σχήμα

Υπερμεγέθη Aviators

Wrap around