Το Άρωμα του 2020 για τον Άνδρα.

Το να αγοράσεις απλά το άρωμα της χρονιάς, είναι το μόνο εύκολο. Η επιλογή όμως ενός αρώματος που θα συνάδει με σένα, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, πριν την αγορά οποιοδήποτε αρώματος, χρειάζεται να κάνεις μια έρευνα, πολλές δοκιμές και υπομονή.

Στα αρώματα, η επιστήμη της χημείας παίζει πρωτεύον ρόλο, τόσο στην δημιουργία τους, όσο και στην εφαρμογή τους πάνω σου. Ξέρω ότι έχεις ακούσει πολλές φορές tips και συμβουλές, όπως π.χ. για να καταλαβαίνεις τα αυθεντικα αρώματα ή τα μαγικά σημεία που πρέπει να ψεκάζεις και άλλα τέτοια. Για εμένα, το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι οι κολόνιες είναι εχθροί με την  θερμότητα και την υγρασία. Και αυτό συνεπάγεται με δύο πράγματα, η σωστή φύλαξη και η ορθή χρήση τους. Τα κορυφαία Ανδρικά Αρώματα. [2018]

Και ας επιστρέψουμε στον αρχικό μας στόχο, το άρωμα της χρονιάς. Όπως φαίνεται, τα ξυλώδης αρώματα κυριαρχούν φέτος στις ανδρικές κολόνιες. Παρακάτω διάλεξα τα 5 κορυφαία αρώματα της νέας χρονιάς που θα δούμε να κυκλοφορούν πολύ στην αγορά.

Tom Ford

Beau de Jour

Tom Ford ThessMen


Αρωματικό – Κορυφή: Λεβάντα Μέση: γεράνι, ρόζμαρι, μέντα Βάση: βασιλικός

Salvatore Ferragamo

Ferragamo

Salvatore Ferragamo ThessMen

Κιτρώδες/Ξυλώδες – Κορυφή: Περγαμόντο, λεμόνι Μέση: Βιολέτα, δέρμα, κέδρος Βάση: μόσχος, βρύα, βετιβέρια

Diptyque

Eau Capitale

Diptyque ThessMen

Κιτρώδες/Πικάντικο – Κορυφή: Περγαμόντο, ροζ πιπέρι Μέση: πατσουλί Βάση: ρόδο

Jo Malone

London Vetiver & Golden Vanilla Cologne

Jo Malone ThessMen

Ξυλώδες/Αρωματικό – Κορυφή: κάρδαμο  Μέση: βετιβέρια, τσάι Βάση: βανίλια

Hera

Black Eau de Parfum

Hera ThessMen

Αρωματικό/Ξυλώδες – Κορυφή: Περγαμόντο, γκρέιπφρουτ, μέντα, τζίντζερ Μέση: Φρέσκο, θαλασσινή αύρα Βάση: κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, κέδρος, βρύα

Το άρωμα είναι ένα στοιχείο που καθορίζει την προσωπικότητα σου και την εμφάνιση σου, κυρίως. Μπορείς να έχεις μια μεγάλη γκάμα από αρώματα, αλλά το καθένα ξεδιπλώνει τις μυρωδιές του διαφορετικά σε κάθε άτομο. Ποτέ μην αγοράσεις κολόνια, χωρίς να την έχεις δοκιμάσει πρώτα, πάνω στο δέρμα σου φυσικά. Αν σε δυσκολεύει η επιλογή μια νέας κολόνιας, μπορείς να επιλέξεις μια από τις παρακάτω ασφαλείς επιλογές, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί οι καλύτερες κολόνιες για τον άνδρα, και τις έχουν προτιμήσει πολλοί τα τελευταία χρόνια.

Burberry – Mr. Burberry IndigoBurberry ThessMen

Maison Margiela – Replica by FireplaceMaison Margiela ThessMen

Tom Ford – Costa Azzurra AcquaTom Ford ThessMen

Versace – Dylan BlueVersace ThessMen

Acqua di Parma – Osmonthus Aqcua Di Parma ThessMen

Givenchy – Gentleman Givenchy ThessMen