Μια ματιά στον χειμώνα του 2020.

Η αρχή κάθε νέου έτους σηματοδοτεί και τις νέες ιδέες στον χώρο της μόδας. Εδώ και ένα περίπου μήνα, πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα runways σε όλο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα στις πρωτεύουσες της μόδας, Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Οι επιδείξεις από γνωστούς αλλά και νέους οίκους μόδας, είναι μια καλή ευκαιρία να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για τις τάσεις που θα δούμε για την επόμενη χρονιά.

Όσων αφορά το ανδρικό κομμάτι στην βιομηχανία του ρούχου, ή αλλιώς Menswear, οι τάσεις θα σε εκπλήξουν, και σίγουρα τις λατρέψεις. Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το χρώμα της χρονιάς, το οποίο είναι το Ρουά μπλε. Θα το δούμε σίγουρα στο casual κομμάτι, σε polo μπλούζες, σε πουκάμισα, και σίγουρα σε παπούτσια, επίσης πολλές λεπτομέρειες σε σακάκια, chinos και πανωφόρια θα έχουν αυτήν την απόχρωση. Πέρα από αυτό, τα βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε) θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σου συνδυασμούς, κυρίως στα street style ντυσίματα.

Ένα πολύ θετικό στοιχείο για τις επερχόμενες τάσεις είναι οι διαφορετικές υφές και υφάσματα που κυριαρχούν, και ο συνδυασμός αυτών πάνω στα ρούχα. Το Δέρμα, το suede, το nylon, η γούνα, το βελούδο και το κασμίρ είναι μερικά από τα υφάσματα που κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο φαρδιές, φαίνεται να γίνονται οι γραμμές, καθώς για άλλη μια χρονιά, τα φαρδιά παντελόνια, τα σακάκια με φαρδιούς ώμους, τα μακριά πανωφόρια, τα φουσκωτά μπουφάν και τα loose hoodies είναι τα must ρούχα του επόμενου χειμώνα.

Για σένα που κινείσε σε πιο ήρεμα νερά, και δεν θέλεις extreme ντυσίματα, τα γήινα χρώματα, σε μπεζ και γκρι αποχρώσεις θα φορεθούν κατά κόρον. Απο την άλλη όμως, οι ζώνες στα πανωφόρια και τα κρόσσια που κρέμονται, είναι ένα στοιχείο εκπληξη , που θα δούμε σίγουρα.