Δώσε ‘φως’ στο ντύσιμο σου.

Τα aesthetics βρίσκονται στο ζενίθ τους. Κάτι η επιστροφή των 80s στα ρούχα, κάτι τα retro φίλτρα στο Instagram, κάτι οι εμφανίσεις της Billie Eilish, κάτι η νοσταλγία που μας πιάνει. Συν των άλλων, η μόδα πλέον επιβάλει και θέλει τα fluo/neon χρώματα στο ντύσιμο και στην ζωή μας γενικότερα.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά. Τι είναι τα fluo/neon χρώματα; Πρόκειται για τα έντονα φωσφοριζέ χρώματα όπως κίτρινο, πράσινο, ροζ και πορτοκαλί, κυρίως. Τα συναντάμε συνήθως σε ρούχα ασφαλείας, όπως οδική βοήθεια, εργάτες του Μετρό, τροχονόμους, και σημαδούρες. Ο σκοπός τους είναι να τραβάν τα βλέμματα και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον κυρίως τις νυχτερινές ώρες, για λόγους ασφαλείας. Πίσω στην δεκαετία του 80.Neon Fluo 1

Στο στυλιστικό κομμάτι όμως, δεν πρόκειται για κάποιον κανόνα ασφαλείας, αλλά για ένα μεγάλο και ανερχόμενο trend στο street style ντύσιμο. Από μικρές λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα(κορδόνι, εσ. επένδυση, καρτελάκι, μπρελόκ), μέχρι και ολόκληρα ρούχα(μπλούζες, παπούτσια) με αυτά τα χρώματα, αποτελούν μια από τις τάσεις που βλέπουμε και θα δούμε και στο μέλλον.Neon Fluo 3

Τα Fluo χρώματα, λόγω του ότι είναι πολύ έντονα από μόνα τους, θα πρέπει να συνδυάζονται συνετά με τα υπόλοιπα ρούχα. Μια καλή αλλά παράτολμη επιλογή είναι το total fluo ντύσιμο, δηλαδή όλα τα ρούχα στο ίδιο χρώμα. Μια πιο ασφαλής λύση είναι ο συνδυασμός ενός ρούχου με λευκό ή μαύρο outfit. Ποτέ μην φορέσεις διαφορικά χρώματα (πορτοκαλί-πράσινο π.χ.) ταυτόχρονα, διότι θα είναι ένα τελείως αντιαισθητικό αποτέλεσμα. 5 Χειμερινά Street Style ντυσίματα!

Προτάσεις

Zara

Zara – 35.95€

Zara ThessMen

Off-White – 105€

Versace ThessMen

Versace – 70€

Diesel ThessMen

Diesel – 295€

Balenciaga ThessMen

Balenciaga – 450€

Adidas ThessMen

Adidas – 119.95€

Τα έντονα χρώματα θέλουν τόλμη και αυτοπεποίθηση για να τα υποστηρίξεις, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. 10 Ανδρικά All-Time-Classic ρούχα.