6 ζώνες που θα ‘υποστηρίξουν’ την εμφάνιση σου.

Στον καθημερινό σου αγώνα, για να πετύχεις ένα τέλειο και αψεγάδιαστο ντύσιμο, χρειάζεσαι κάποιους συμμάχους στο πλευρό σου. Αυτοί είναι τα αξεσουάρ σου φυσικά, που σε βοηθάνε να τελειοποιήσεις αυτά που φοράς. Πέρα από τα συνηθισμένα, όπως γυαλιά, γραβάτα, ρολόι, τσάντα κ.α. υπάρχει ένας κρυφός αλλά πολύ σημαντικός παράγοντας που εξασφαλίζει την επιτυχία σου, ή την αποτυχία σου, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις.

Φυσικά, αναφέρομαι στην ζώνη του παντελονιού. Οι περισσότεροι το θεωρούν ένα απλό αξεσουάρ, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και εδώ είναι το μεγάλο λάθος. Η ζώνη μπορεί να βρίσκεται πολλές φορές κάτω από την μπλούζα, το πουκάμισο ή το πανωφόρι, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται, αλλά δεν παύει να είναι κομμάτι του συνόλου. Επομένως, την επόμενη φορά που θα βάλεις μια ζώνη στο παντελόνι, ξανασκέψου το και επίλεξε την κατάλληλη.3875f6a2dbb03c01272b86a40908f5dc

Απαραίτητο για την σωστή επιλογή της ζώνης είναι να γνωρίζεις το μέγεθος σου. Οι ζώνες ανάλογα με το μήκος τους χωρίζονται σε μεγέθη, και για βρεις το δικό σου θα πρέπει να μετρήσεις την περιφέρεια της μέσης σου. Τώρα όσων αφορά το υλικό, εδώ έχεις αρκετές επιλογές. Είτε δερμάτινη (δέρμα, δερματίνη, suede) για πιο επίσημα ντυσίματα,  είτε nylon, canva και πολυεστερική, για streetstyle και casual εμφανίσεις.

Armani ThessMen

Emporio Armani – 150€

Massimo Dutti ThessMen

Massimo Dutti – 29.99€

Dsquared ThessMen

Dsquared – 245€

Boss ThessMen

Boss – 80€

Off White ThessMen

Off-White – 135€

Pull&Bear ThessMen

Pull & Bear – 9.99€