Πόσο puffer είναι το Jacket σου;

Οι θερμοκρασίες φτάνουν σε τιμές κοντά στο 0, μπορεί και πιο κάτω, και αυτό που χρειάζεσαι, πέρα από μια κούπα ζεστό καφέ, είναι ένα πανωφόρι που θα σου προσφέρει αρκετή ζέστη για επιβιώσεις τις »πολικές» αυτές θερμοκρασίες. Κατά καιρούς, έχουμε δει αρκετά σχέδια από μπουφάν, παλτά και ημίπαλτα, παρκά, bomber και άλλα. Ξέχασε τα όλα, αυτό που χρειάζεσαι οπωσδήποτε φέτος, τον βαρύ αυτόν χειμώνα, είναι ένα Puffer Jacket.

Το συγκεκριμένο jacket, όπως λέει και το όνομα του, χαρακτηρίζεται για την πολύ φουσκωτή και ογκώδη εμφάνιση του, και τις περισσότερες φορές είναι καπιτονέ. Τα βρίσκουμε σε κανονική, σε μακριά και σε πάρα πολύ μακριά γραμμή, πιο σπάνια σε αμάνικη εκδοχή, αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για puffer και κατ’ επέκταση για ένα πολύ ζεστό μπουφάν. Οι τάσεις στα φετινά ανδρικά Jackets. [2019]

Το απόλυτο street style κομμάτι για να απογειώσεις τις εμφανίσεις σου, αλλά και για απλή καθημερινή χρήση σε πιο casual ντυσίματα. Αποτελεί ένα πολύ άνετο, ζεστό, και εύκολο ρούχο, και για αυτό οι λάτρεις της μόδας το επιλέγουν και το λατρεύουν. Έτσι θα δούμε σχεδόν από όλες τις μεγάλες μάρκες και τους οίκους μόδας να λανσάρουν σίγουρα ένα puffer στην χειμερινή συλλογή τους. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι απεριόριστα, καθιστώντας το passepartout κομμάτι στην ντουλάπα του καθένα ξεχωριστά. Μην περιμένεις να τελειώσει ο χειμώνας, γιατι τότε θα είναι αργά. Τα κρύα έχουν ξεκινήσει και αυτο που χρειάζεσαι είναι ένα Puffer Jacket. Που πας; Jacket να πάρεις.

Uniqlo_ThessMen

Uniqlo – 69.90€

Superdy_ThessMen

Superdry – 118.99€

Off White_ThessMen

Off-White – 1250€

Karl Lagerfeld_ThessMen

Karl Lagerfeld – 289€

Diesel_ThessMen

Diesel – 360€

Adidas_ThessMen

Adidas – 129.95€