Οι τάσεις στα Ανδρικά γυαλιά. [2019]

Όταν μιλάμε για ανδρικό στιλ, τα γυαλιά ηλίου είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας. Αποτελεί το κορυφαίο αξεσουάρ στην ανδρική ένδυση και ίσως είναι από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα. Παρακάτω θα δούμε τις τάσεις που επικρατούν και που αναμένουμε στις αγορές για το φετινό καλοκαίρι της χρονιάς αυτής.

Ανά περιόδους βλέπουμε τις τάσεις να αλλάζουν και να έρχονται νέα σχέδια με φρέσκες ίδεες, αλλά και παλιά trends που επανεμφανίζονται. Είτε μοντέρνο, είτε vintage, είτε sport, το σίγουρο είναι οτί με το κατάλληλο ντύσιμο, το ζευγάρι που διαλέξεις θα τελειοποιήσει την εικόνα σου και το στιλ σου.Τα κορυφαία ανδρικά γυαλιά ηλίου! [2018]

Φέτος, οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου φέρνουν τις γωνίες και τα κοψίματα στους σκελετούς και τα τετραγωνισμένα σχήματα στους φακούς. Η μόδα με τους στρογγυλούς και οβάλ φακούς έρχεται στο τέλος, καθώς βλέπουμε όλο και περισσότερο τα τετράγωνα γυαλιά να επικρατούν.

Τετράγωνα

HugoBoss_Sunglasses_ThessMen

Hugo Boss B 0919

SaintLaurent_Sunglasses_ThessMen

Saint Lauren SL 252

Πολυγωνικά

Το πιο φρέσκο και μοντέρνο trend που θα δούμε φέτος, κυρίως στα γυαλιά ηλίου. Πολύ αγαπημένο καθώς ξεπερνάει τα συνηθισμένα και μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα. Αν έχεις στρογγυλό ή οβάλ σχήμα προσώπου, τότε στα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Dior_Sunglasses_ThessMen

Dior Inclusion Geometric

Alland_Sunglasses_ThessMen

Alland Angular Oliver Peoples

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου του 2017!

Sportive

Τα μοντέρνα σχέδια δεν λείπουν από τις φετινές τάσεις στα γυαλιά ηλίου, καθώς αρχίζει και γίνεται μόδα το παρακάτω είδος γυαλιών. Τα συνηθίσαμε κυρίως στους αθλητές και στους λάτρεις των σπορ, πλέον όμως αποκτά φανατικούς οπαδούς και στον κόσμο της μόδας και δεν είναι λίγοι που τα προτιμούν για το μοντέρνο σχεδιασμό τους για να τα συνδυάσουν με ένα urban style ντύσιμο.

DistrictVision_Sunglasses_ThessMen

District Vision Grey & Green Junya Racer

Balenciaga_Sunglasses_ThessMen

Balenciaga Ski Rectangle