Πέτυχε το απόλυτο Athleisure Ντύσιμο.

Η εποχή, που όλοι οι λάτρεις της γυμναστικής περίμεναν, ήρθε. Πλέον, τα αθλητικά ρούχα μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν και σαν outfit για την έξοδο σου. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε τόσο από τους fashion bloggers, αλλά και από τις ίδιες τις εταιρείες αθλητικών ειδών να προωθούν το athlesuire στιλ. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά, όμως τι είναι ακριβώς το athleisure και πως μπορείς να το πετύχεις μόνος σου.

Τα τελευταία χρόνια, γίνεται όλο και πιο συχνό το φαινόμενο του Athleisure ντυσίματος, κυρίως στο ανδρικό κομμάτι. Το συγκεκριμένο στιλ ντυσίματος είναι ο συνδυασμός των αθλητικών ρούχων με το καθημερινό casual ντύσιμο. Για κάποιους τα light jackets και τα jogger pants αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι για την καθημερινότητα τους. Πλέον όμως, δεν χρειάζεται να ασκείσαι ή να τρέχεις στα γυμναστήρια, για να φοράς αθλητικά ρούχα. Αρκεί να πετύχεις ένα καλό συνδυασμό ρούχων και είσαι έτοιμος για την καθημερινή σου βόλτα.

Athleisure Style Z

Στην θεωρία είναι απλό, αλλά στην πράξη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, όσων αφορά το στιλιστικό κομμάτι. Μπορούμε να πετύχουμε εύκολα ένα Athleisure ντύσιμο, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουμε, ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για stylish ντύσιμο. Σε καμία περίπτωση, δεν φοράμε τα ρούχα του γυμναστηρίου για να πάμε στην δουλειά ή σε ένα δείπνο. Η φιλοσοφία πίσω από αυτήν την τάση, είναι η μίξη ενός αθλητικού ρούχου στην καθημερινή σου γκαρνταρόμπα.

Παντελόνια

Αντί για ένα jean παντελόνι, που είναι το πιο συχνό και γνωστό ρούχο, μπορούμε να βάλουμε ένα chinos ή ένα jogger pants. Τα chinos μπορείς να τα συνδυάσεις με μια μπλούζα και ένα jacket (Bomber), τα joggers από την άλλη, με ένα sport σακάκι και ένα πουκάμισο πετυχαίνοντας και στις δύο περιπτώσεις το Athleisure style. Εννοείται και στα δυο παντελόνια ταιριάζουν τα sneakers παπούτσια.

Athleisure Style X

Μπλούζες Crew Neck

Μία πλεκτή ή μια φούτερ με την συγκεκριμένη λαιμοκοψή  είναι πολύ διαδεδομένη στον χώρο του αθλητισμού, καθώς είναι πιο άνετη από άλλες. Αποτελεί όμως και μια πολύ καλή επιλογή για ένα Athleisure ντύσιμο, αν τα συνδυάσεις με ένα cargo ή chinos pants και ένα πουκάμισο από κάτω. Επίσης μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα σακάκι ή ένα παλτό, για μεγαλύτερη αντίθεση.

Αξεσουάρ

Ίσως από τα σημαντικότερα αντικείμενα στο ντύσιμο σου, γενικότερα αλλά και ειδικότερα. Ένα Jockey Cup, μια αθλητική τσάντα, και ότι άλλο σχετίζεσαι με την άσκηση και την γυμναστική μπορεί να φορεθεί και να προσφέρει λίγο παραπάνω στην αντίθεση μεταξύ αθλητικού και stylish ντυσίματος.

Πέτυχε το απόλυτο Street Style ντύσιμο μόνος σου.