Οι τάσεις στις ανδρικές κάλτσες. [2018]

Στο ντύσιμο ενός άνδρα, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Και όσων αφορά την υπόδηση, το καλό παπούτσι, χρειάζεται και την κατάλληλη κάλτσα να το συνοδεύει.

Τον τελευταίο καιρό, η μόδα επιβάλει να έχουμε τα μπατζάκια από τα παντελόνια γυρισμένα ή κοντά μέχρι τον αστράγαλο και πιο πάνω, με αποτέλεσμα να φαίνεται η κάλτσα. Έτσι, η κάλτσα έγινε ένα ακόμα αξεσουάρ στο ντύσιμο μας, που χρειάζεται περισσότερη πλέον προσοχή στην επιλογή της. Κυρίως οι μακριές κάλτσες, που φτάνουν από τον αστράγαλο και πάνω, μέχρι την μέση της γάμπας, είναι στα hot trends του ανδρικού στιλ. Παρακάτω σου προτείνω τέσσερα διαφορετικά στιλ καλτσών για να επιλέξεις και εσύ, ανάλογα με το ντύσιμο που θέλεις να πετύχεις. These socks are shocking

Πολύχρωμες

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι τελείως τολμηρή και εξαιρετικά ιδιαίτερη, καθώς οι κάλτσες με πολλά σχέδια και χρώματα τραβάνε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, οπότε χρειάζεται να ψαχτείς αρκετά για να τις συνδυάσεις σωστά. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι ένα trend που αγαπάμε και που σίγουρα θα πρέπει να το τολμήσεις, κυρίως σε ένα formal ντύσιμο με κοστούμι ή και καθημερινό με ένα σακάκι και chinos.

Socks_PaulSmith_ThessMen

Paul Smith – 20.00€

Socks_HotSox_ThessMen

Hot Sox – 12.00$

Μάλλινες

Πρόκειται για τις πιο χοντρές κάλτσες, με περισσότερες πλέξεις, που συνήθως έχουν πιο απλά σχέδια πάνω τους, και τα χρώματα δεν είναι τόσο ακραία, αλλά πιο απαλά και γήινα. Είναι οι ιδανικές κάλτσες για τον χειμώνα διότι σε κρατάει ζεστό και δεν είναι εκτεθειμένο το πόδι σου στο κρύο. Συνδυάζεται πιο εύκολα, και σίγουρα πρέπει να έχεις και εσύ στην ντουλάπα σου. Είναι ένα must have κομμάτι κυρίως για τις χειμερινές εξόδους σου με επίσημο και ημιεπίσημο ντύσιμο.

Socks_Stance_ThessMen

Stance – 9.99€

Socks_SchoolOfSocks_ThessMen

School of Sock – 12$

Αόρατες/ Κρυφές

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανδρών που δεν θέλει να φοράει τόσο μακριές κάλτσες, ή να μην φαίνεται καθόλου η κάλτσα στον αστράγαλο σου, τότε οι κρυφές κάλτσες είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Κοντές, διακριτικές και φτάνουν στο ύψος που επιθυμείς, δηλαδή κάτω από τον αστράγαλο σου και δεν φαίνονται καθόλου αφού είναι μέσα από το παπούτσι. Ο μοναδικός τρόπος για να δουν οι άλλοι τις κάλτσες σου, είναι να βγάλεις τα παπούτσια σου.

Socks_MassimoDutti_ThessMen

Massimo Dutti – 5.95€

Socks_HappySocks_ThessMen

Happy Socks – 12.00$

Αθλητικές

Είναι οι μακριές κάλτσες με το λάστιχο στο τελείωμα τους για καλύτερο κράτημα. Ίσως να σου θυμίζουν κάτι από τα παιδικά σου χρόνια, και έχεις απόλυτο δίκιο. Αφού όμως είναι της μόδας οι μακριές κάλτσες, στο Street style ντύσιμο, κυρίως οι συγκεκριμένες λευκές κάλτσες είναι η απόλυτη τάση που θα δεις να φοριούνται πολύ φέτος. Συνδυάζονται με κοντό shorts παντελόνι και sneakers παπούτσια. Οι τάσεις στα Ανδρικά Sneakers.[2018]

 

Socks_Gucci_ThessMen

Cucci – 255€

Socks_Nike_ThessMen

NIke – 13.00€