4 Τρόποι για να συνδυάσεις τα Denim Jackets σου!

Το jean ύφασμα το αγαπάμε λίγο περισσότερο. Ο καθένας για τον δικό του προσωπικό λόγο, όμως ένα είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από την μόδα, και ειδικά από την ντουλάπα μας. Πιο συγκεκριμένα, τα denim jackets, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει must have στην ανδρική μόδα, και μπορούμε να συμφωνήσουμε, ότι πρόκειται για ένα λατρεμένο και πετυχημένο ρούχο.

Παρόλο που είναι εύκολο ρούχο που συνδυάζεται εύκολα και απλά, υπάρχουν κάποια βασικά ντυσίματα, που μπορείς εύκολα να πετύχεις, χωρίς να ανησυχείς μήπως το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Total Denim

 

Το πιο απλό, το πιο εύκολο, το πιο σίγουρο και ασφαλές από οποιοδήποτε συνδυασμό. Το ολοκληρωτικά denim ντύσιμο είναι αυτό που χρειάζεσαι τις μέρες που δυσκολεύεσαι να βρεις και να πετύχεις ένα καλό σύνολο. Denim jacket, ένα απλό μπλουζάκι ή πουκάμισο και jean παντελόνι, είτε σε διαφορετική ή στην ιδια απόχρωση, θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου ικανοποιητικό.

Layering

 

Ο όρος layering αναφέρεται, κυρίως για τις χειμερινές ενδυμασίες, στην μέθοδο, όπου μπορείς να συνδυάσεις και να παίξεις με τα πανωφόρια σου, πετυχαίνοντας ένα σύνολο από ρούχα, με διαφορετικά μοτίβα, χρώματα και υφάσματα. Ένα αρκετά διαδεδομένο ρούχο στην τάση αυτή είναι και το denim jacket, καθώς μπορεί να ταιριάξει με διάφορα χρώματα και υφές, δημιουργώντας αντιθέσεις και συνθέσεις. Τα γιλέκα σε γήινες και γκρι αποχρώσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή, που ταιριάζουν πολύ με τις μπλε αποχρώσεις του denim, όπως επίσης και τα παλτό σε μαύρο, κάμελ και γκρι χρώμα, από πάνω τους.

Casual

 

Αν επιθυμείς, όμως, ένα πιο καθημερινό και χαλαρό ντύσιμο, χωρίς ιδιαίτερα περίπλοκες λεπτομέρειες, τότε ένα απλό denim jacket, με μια κοντομάνικη μπλούζα και ένα cargo παντελόνι, είναι αυτό, ακριβώς, που ψάχνεις.

Black Denim

 

 

Βαρέθηκες, τα ίδια και τα ίδια, και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αν κουράστηκες το κλασσικό μπλε denim jacket. Ήρθε η ώρα να δούμε το μαύρο denim, είναι αυτό που θέλεις, πιο επίσημο, πιο μοντέρνο και πιο ιδιαίτερο από τα υπόλοιπα. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με αρκετά ρούχα, χρώματα και στιλ, καθώς είναι ένας έξυπνος συνδυασμός μπουφάν και denim Jacket μαζί.