Εβδομάδα Μόδας: Μιλάνο S/S 19.

Παρακολουθήσαμε την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, και οι εντυπώσεις μας είναι κάθε άλλο παρά απογοητευτικές. Μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσίασαν με την σειρά τους τις δικές τους ιδέες για την συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2019. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα ονόματα που πρωταγωνίστησαν στο Μιλάνο.

Είδαμε αρκετές τάσεις που αναμέναμε και άλλες αρκετά φρέσκες ιδέες που μας εντυπωσίασαν. Η κάθε μία επίδειξη με το δικό της προσωπικό στιλ και τα εντυπωσιακά ρούχα τους, κέντρισαν το ενδιαφέρον μας. Παρακάτω θα δείξουμε τις κορυφαίες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου. Μαθήματα ανδρικού στυλ από τους Ιταλούς.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μερικές από τις τάσεις που επικράτησαν και παρατηρήσαμε στο Μιλάνο ήταν οι αρκετά φαρδιές και μακριές γραμμές σε ρούχα όπως τα μπουφάν και παλτά αλλά και τα παντελόνια. Τα έντονα μοτίβα και τα patterned ήταν ένα ακόμη στοιχείο που είδαμε καθώς πολύ οίκοι τα επιλέγουν, όπως τα ριγέ τα φλοραλ και τα πολύχρωμα. Τα  σιδερότυπα, κεντήματα και γράμματα είναι λεπτομέρειες που προτιμήθηκαν ιδιαίτερα, όπως επίσης και τα μονόχρωμα ρούχα. Τα παστέλ από την μία, τα έντονα χρώματα από την άλλη, προκάλεσαν μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στις επιδείξεις. Οι εμφανίσεις μέσα και έξω από το Pitti Uomo[S/S19].

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.