Τα καλύτερα ανδρικά Μαγιό.[2018]

Το καλοκαίρι, όλοι ανυπομονούμε να έρθει, και πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά, πιο συγκεκριμένα έναν μήνα. Οι καύσωνες, οι ολιγοήμερες αποδράσεις σε παραλίες και τα εξωτικά ταξίδια θα αρχίσουν σιγά σιγά, και το κύριο μέλημα σου είναι τι μαγιό θα φοράς φέτος το καλοκαίρι.

Για αυτό το λόγο βρίσκεσαι εδώ, για να σου δείξουμε και να σου προτείνουμε τα καλύτερα σχέδια και μοντέλα που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες και πισίνες.

Οι τάσεις φέτος στα ανδρικά μαγιό περιορίζονται στα shorts και τα trunks. Τα φετινό trend όμως είναι στα σχέδια και τα χρώματα που θα δούμε να κυριαρχούν στην θάλασσα. Αρχικά το απλό και κλασσικό μονόχρωμο μαγιό είναι κάτι που δεν πρόκειται να φύγει από την μόδα, καθώς είναι η επιλογή πολλών και αποτελεί πράγματι, μια ασφαλή και εύκολη επιλογή για την εμφάνιση σου στην παραλία.

Versace_swimsuit_ThessMen

Versace – Greek Key Border Swim Bottoms – 170 €

Πέρα από αυτό, τα ριγέ κυρίως, αλλά και τα πουά σχέδια, είναι κάτι που σίγουρα θα δούμε. Οι μπλε αποχρώσεις, όπως σιελ, γαλάζιο και μαρέν, αλλά και το κόκκινο είναι χρώματα που θα τα δούμε πάνω σε ριγέ μοτίβα.

Zara_swimsuits_ThessMen

Zara – Seersucker Swimming Trunks – 19,95€

Το απόλυτο hot trend του 2018 είναι τα μοτίβα εμπνευσμένα από τροπικά νησιά, καθώς έχουν έντονα στοιχεία, όπως τα λουλούδια, τα φύλλα, αλλά και ανανάδες, καρπούζια, φλαμίνγκο και φοίνικες. Τα χρώματα είναι πολλά και διάφορα, σε καλοκαιρινούς συνδυασμούς, είτε έντονες αποχρώσεις είτε σε παστέλ χρώματα. Tέλος, ένα σχέδιο που πρόβλεπεται να δουμε αρκετα είναι το λαχούρ, όχι μόνο σε μαγιό αλλά γενικά στα ρούχα.

 

 

Δείτε περισσότερα σχέδια παρακάτω:

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.