Άρωμα «πλατίνας» από την Paco Rabbane!

Η Paco Rabanne είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες στον κόσμο του αρώματος. Έχει βγάλει κολόνιες που έχουν γίνει περιζήτητες και αγαπημένες στο ανδρικό κοινό. Για άλλη μια φόρα, λοιπόν, έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις, με την καινούρια εκδοχή της One Milllion, η οποία έχει γίνει από τα πιο αναγνωρίσιμα ανδρικά αρώματα. 

Η Million Lucky είναι το νέο άρωμα που θα κατακτήσει τους πάντες και θα το λατρέψουν όλοι. Ένα ξυλώδης άρωμα για κάθε άνδρα που ξέρει να παίζει με την τύχη και να κερδίζει στο μεγαλύτερο παιχνίδι, την ίδια την ζωή.

PacoRabanne_MillionLucky2_ThessMen

Paco Rabanne – Million Lucky – 52,64€

Με αρώματα όπως του δαμάσκηνου, του φουντουκιού και πατσουλί, η σταδιακή ανάδειξη τους αλλά και ο συνδυασμός αυτών το καθιστούν μία από τις πιο ακαταμάχητες κολόνιες.

Στην κορυφή έχει αρώματα από δαμάσκηνο, γκρέιπφρουτ και νότες όζοντος, προσφέροντας μια φρουτένια και γλυκιά μυρωδιά. Στην μεσαία τάξη, έχει το άρωμα του φουντουκιού, του κέδρου κασμίρι, γιασεμί και μέλι. Τέλος στην βάση της κολόνιας, έχει πατσουλί, βρύα δρυός, και βετιμέρ, που της χαρίζει αυτόν τον ξυλώδη χαρακτήρα.

PacoRabanne_MillionLucky1_ThessMen

Paco Rabanne – Million Lucky – 52,64€

Πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή, αν σου αρέσουν οι γήινες και ξυλώδεις μυρωδιές, αλλά και σε συνδυασμό από γλυκές νότες που την κάνουν να απογειώνεται. Πέρα από αυτό, φυσικά θα έχεις την σιγουριά και την αξιοπιστία μιας κολόνιας από την Paco Rabanne.