Οι τάσεις στις ανδρικές τσάντες. [2018]

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε, τόσο σε επιδείξεις μόδας, όσο και στην αγορά, πως οι τσάντες γίνονται απαραίτητο κομμάτι για το ανδρικό ντύσιμο. Είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ, και αποτελεί πλέον μεγάλο trend, από το street style, μέχρι το επίσημο ντύσιμο, από την δουλειά σου μέχρι την έξοδο σου για βόλτα. 

Παρακάτω θα δούμε τις φετινές τάσεις που επικρατούν για τις ανδρικές τσάντες.

Χαρτοφύλακας

Tomford_bags18_ThessMen

Tom Ford – T Line Grained Leather Small Briefcase – 1990$

Οι χαρτοφύλακες είναι οι ιδανικοί αποθηκευτικοί χώροι για τα έγγραφα σου, τις σημειώσεις σου, το laptop σου και γενικά πρόκειται για μία τσάντα που ενδείκνυται για την δουλειά σου. Προτείνεται η δερμάτινη σε σκούρο χρώμα, ή υφασμάτινη για περισσότερη αντοχή.

Σακίδιο Πλάτης

Zara_bags18_ThessMen

Zara – Backpack Triple Colour Parts – 39,95€

Ένα καθημερινό και βολικό αντικείμενο, διότι χωράει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και μπορείς να το βρεις σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Προτιμάται για street style ντυσίματα αλλά δεν αποκλείεται και για γενική χρήση. Τα δερμάτινα backpacks είναι της μόδας, και πρέπει να έχεις οπωσδήποτε και εσύ ένα στην ντουλάπα σου. Ανδρικά σακίδια πλάτης που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Τσάντες Ώμου

Coach_bag18_ThessMen

Coach – Manhattan Sling Pack in Color Black – 375$

Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό και συνηθισμένο τσαντάκι για το ανδρικό κοινό, καθώς παλιότερα ήταν τεράστια τάση. Ακόμα και σήμερα όμως, τα συγκεκριμένα, είναι άκρως βολικά στο μέγεθος καθώς μπορείς να αποθηκεύεις τα απαραίτητα πράγματα σου χωρίς να κουβαλάς ολόκληρη τσάντα. Είναι διακριτικά και ευκολοφόρετα, ιδανικά για κάθε casual κατάσταση και έξοδο σου.

Τσάντα σακούλα

louisvuitton_bag18_ThessMen

Louis Vuitton – Cabas Light – 2150$

Για την ανδρική μόδα, το συγκεκριμένο είδος είναι κάτι καινούριο, όμως αποτελεί τεράστια τάση στο εξωτερικό. Πρόκειται για τσάντα χειρός απλά θυμίζει πιο πολύ σακούλα για τα ψώνια. Είναι πολύ χρηστική με μοντέρνο σχεδιασμό και απόλυτο κομμάτι για το ντύσιμο σου. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ, χωρίς να σε περιορίζει ιδιαίτερα.

Σάκος Ταξιδιού 

Gucci_bag18_ThessMen

Gucci – GG Supreme Duffle – 1950$

Αν το ταξίδι σου δεν απαιτεί τόσα πολλά ρούχα, ώστε να γεμίζει μια ολόκληρη βαλίτσα, τότε ο σάκος είναι το ιδανικό αποθηκευτικό μέσο για σένα. Και επειδή ακόμα και στα ταξίδια, πρέπει να υπάρχει στυλ, το σακίδιο αυτό αποτελεί την τέλεια λύση για αυτούς που λατρεύουν τις εκδρομές αλλά και την μόδα. Διαθέτουν αρκετή χωρητικότητα και αποτελούν μια εύκολη εναλλακτική της βαλίτσας.