Τα κορυφαία ανδρικά γυαλιά ηλίου! [2018]

Αυτό που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε σε ένα ντύσιμο, είναι οι λεπτομέρειες, οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία του ντυσίματος μας. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τα κατάλληλα «εργαλεία», δηλαδή τα αξεσουάρ που πλαισιώνουν και αναδεικνύουν τα υπόλοιπα ρούχα.  Ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ, είναι τα γυαλιά ηλίου. Και αφού ο καιρός σιγά σιγά γίνεται, όλο και πιο καλοκαιρινός, ήρθε η ώρα να δούμε τις τάσεις στα ανδρικά γυαλιά ηλίου, για φέτος.

Για το 2018 έχουμε ήδη παρατηρήσει τις τάσεις που θα επικρατήσουν, και οι περισσότερες έχουν ένα vintage, παλαιωμένο στυλ. Με λίγες καινοτόμες ιδέες, τα παλιά αγαπημένα μοντέλα των περασμένων δεκαετιών, αναδεικνύονται ξανά και επανέρχονται στην μόδα. Οι στρογγυλοί φακοί αποτελούν την απόλυτη τάση στα γυαλιά ηλίου, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα 70s και 90s, και θα τα δούμε να κυριαρχούν.

rayban-roundframegold-thessmen

RayBan – Round-Frame Gold_Tone – 125$

Επίσης, οι λεπτομέρειες, όπως τα μεταλλικά κομμάτια, τα clips-on και οι τελείως μεταλλικοί σκελετοί, είναι μερικά από τα trends που βλέπουμε στα φετινά μοντέλα. Οι στρογγυλοί φακοί, τύπου John Lennon, ταιριάζουν κυρίως σε στενά πρόσωπα ή σε πρόσωπα με «γωνίες».

diorsynthesis-thessmen

Dior – Diorsynthesis 01 – 335$

Όσων αφορά τους τετράγωνους ή σε σχήμα D φακούς, φαίνεται πως επικρατεί ένα διαφορετικό στυλ. Ανέκαθεν, τα τετράγωνα γυαλιά, θύμιζαν πιο ανδρικά, αρρενωπά και σίγουρα προσεγγίζανε το πιο φουτουριστικό στυλ στα γυαλιά. Πλέον, βλέπουμε ότι η τάση με τον φαρδύ και πλατύ σκελετό, αρχίζει και γίνεται μόδα, προσδίδοντας μεγαλύτερη έμφαση στα τετραγωνισμένα στοιχεία των γυαλιών.

karenwalker-thessmen

Karen Walker – Burroughs Black – 177,51

Άλλη μια χρονιά, που βλέπουμε τα clubmaster να βρίσκονται στις τάσεις των ανδρικών γυαλιών ηλίου. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού πρόκειται για ένα λατρεμένο σχέδιο, που μπορεί να φορεθεί εύκολα από πολλούς. Φέτος, τα clubmaster φαίνεται να άλλαξαν, κυρίως στο σχήμα των φακών, αφού οι τετραγωνισμένοι φακοί είναι πλέον στην μόδα, προσδίδοντας ένα διαφορετικό στυλ. Όπως και να είναι, τα clubmaster αποτελούν μία από τις κορυφαίες επιλογές, και σίγουρα το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

tomfordriver-thessmen

Tom Ford – Mens River Vintage ClubMaster – 415$