Επίδειξη Ανδρικής Μόδας από την Gucci.

Στον κόσμο της μόδας, ο μήνας Φεβρουάριος σηματοδοτεί την περίοδο επιδείξεων μόδας από όλους τους μεγάλους οίκους παγκοσμίως για την σεζόν του επόμενου χειμώνα. Μέσα στην εβδομάδα είδαμε, μεταξύ άλλων, και τον οίκο μόδας Gucci να παρουσιάζει την φετινή κολεξιόν του σε μία, άνευ προηγουμένου, επίδειξη. 

Εμπνευσμένο και επηρεασμένο από διαφορετικές κουλτούρες και στιλ από όλο τον κόσμο, παρουσίασε μία εκκεντρική και ενδιαφέρουσα ιδέα με πολυπολιτισμικά στοιχεία, μπερδεύοντας ιστορικές τάσεις της Δύσης με στοιχεία της Ανατολής. Ρωσικές μπάμπλουσκες, ανατολίτικα μπουργκάς, παγόδες, δεκαετία του 20′ και 80′.

Italy Fashion Gucci

Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας της Gucci.

Όσων αφορά για το ανδρικό κομμάτι της επίδειξης, τα καρό μοτίβα είναι το κυριότερο στοιχείο. Tweed υφάσματα, σακάκια με Ιταλική έμπνευση, πλεκτές μπλούζες με σκανδιναβικά σχέδια και βασισμένα όλα στην φιλοσοφία των φαρδιών και loose fit στιλ. Τα χρώματα που κυριάρχησαν ήταν κυρίως τα γήινα, όπως μπεζ, καφέ, αλλά και απαλές αποχρώσεις όπως το σιέλ και το off-white.

Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα ρούχα που παρουσιάστηκαν για το ανδρικό ντύσιμο για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτό που κέντρισε τα βλέμματα των παραβρισκόμενων, ήταν το θέμα της σκηνικής παρουσίασης, το οποίο θύμιζε αίθουσα χειρουργείου, διότι η ιδέα της καμπάνιας ήταν ο συνδυασμός πολλών και διάφορων στιλ, με επιρροές από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα «τέρας φρανκεστάιν», το οποίο χαρακτηρίζει τον σύγχρονο άνθρωπο μέσα από την βοήθεια της τεχνολογίας, του Hollywood και του Instagram, για να αψηφήσει τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.