Οι τάσεις στα ανδρικά μαγιό! [2017]

Η μόδα και το στιλ δεν πρέπει να λείπουν ούτε από την παραλία, για αυτό φρόντισε, σε όποιο μαγευτικό νησί και αν πας διακοπές, να είσαι κατάλληλα ντυμένος. Κατά κύριο λόγο, μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση σου παίζει το μαγιό που θα διαλέξεις να σε συνοδεύει στις βουτιές σου και τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας.

Οι φετινές τάσεις στην μόδα των μαγιό έχουν μια τεράστια ποικιλία, από σχέδια και χρώματα, αλλά το στιλ που επικρατεί φέτος είναι τα shorts. Τα shorts μαγιό, τα τελευταία χρόνια, αποτελούν επιλογή μιας μεγάλης  μερίδας ανδρών, αφού είναι πιο άνετα από τα υπόλοιπα στιλ μαγιό. Τα shorts, αντιθέτως με τις βερμούδες, που είναι πολύ μακριές, φτάνουν στο μάκρος μέχρι πάνω από το γόνατο ή στο μέσο των μηρών. Έτσι, αποτελούν το ιδανικό μαγιό για τον άνδρα, διότι δεν είναι ούτε πολύ μακρύ, ούτε πολύ κοντό.

Πέρα από τις βερμούδες-μαγιό, οι οποίες αποτελούσαν hot trend παλαιότερα, ένα άλλο στιλ μαγιό που φαίνεται να ξαναέρχεται στην μόδα είναι τα boxer. Το φετινό trend, όμως θα είναι τα shorts μαγιό, που προβλέπονται ότι θα φορεθούν πολύ. Από μονόχρωμα σε πράσινο, μοβ και γαλάζιο κυρίως, αλλά και με παραστάσεις και μοτίβα. Τα τροπικά και παιχνιδιάρικα μικροσχέδια σε πολύχρωμους συνδυασμούς θα κυριαρχήσουν, καθώς επίσης και οι διάφορες τυπωμένες παραστάσεις πάνω στο ύφασμα των μαγιό.

Πριν αγοράσεις μαγιό και βγεις στην παραλία, να σου θυμίσουμε ότι σημαντικός παράγοντας στην επιλογή μαγιό, είναι το σωματότυπο σου, οπότε φρόντισε να επιλέξεις ένα μαγιό που να ταιριάζει στο σώμα σου και όχι πάντα με κριτήριό την μόδα που επικρατεί. Τα hot trends του καλοκαιριού! [2017]

Οι εταιρείες: