Προτάσεις Δώρων για την Γιορτή του Πατέρα!

Οι περισσότεροι, ίσως να μην το γνωρίζουν καν, αλλά όντως υπάρχει ημέρα που να είναι αφιερωμένη στους πατέρες. Όπως και η ανάλογη γιορτή της Μητέρας, έτσι και αυτή γιορτάζεται για να τιμήσουμε και να δείξουμε την αγάπη και την ευχαρίστηση μας στους πατέρες μας. Φυσικά, μία μορφή ένδειξης της αγάπης μας, είναι η αγορά ενός δώρου αφιερωμένο σε αυτό το άτομο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για δώρα, εμείς όμως θα σου προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για την γιορτή του Πατέρα.

Κολόνια: δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δώρο από ένα καλό άρωμα, για ένα κοντινό σου άτομο, και ειδικά τον πατέρα σου, να το συνοδεύει στην καθημερινότητα του. Επίλεξε πιο κλασσικά και απλά αρώματα, χωρίς έντονες και εξωτικές μυρωδιές. Μπορείς επίσης να αγοράσεις την αγαπημένη του κολόνια, ή και να τον εκπλήξεις με μία καινούρια.

Γραβάτα: είναι μία πολύ καλή εναλλακτική λύση για δώρο, και αν φοράει ο πατέρας σου, γενικά γραβάτες, τότε θα το λατρέψει. Διάλεξε μία γραβάτα που θα του μείνει αξέχαστη, όχι πολύ εκκεντρική και νεανική, αλλά ούτε πολύ ουδέτερη και απλή. Μία λεπτή με μικρά πουά ή άλλα μικροσχέδια είναι το ιδανικό. Επιπλέον, για να ολοκληρώσεις το σετ, μπορείς να πάρεις και το ανάλογο μαντιλάκι ποσέ για να δέσει σαν σύνολο η εμφάνιση του.

Ρολόι: ένα σχετικά ακριβό δώρο, το οποίο όμως σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Τα σχέδια και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα το στυλ και η ποιότητα που επιθυμείς. Τα κοσμήματα, και ειδικά τα ρολόγια, προσδίδουν περισσότερη χάρη, κύρος και υπόσταση, τόσο στο άτομο που τα φοράει, αλλά και στο άτομο που το χαρίζει. Για τον λόγο αυτόν, είναι το κατάλληλο δώρο να κάνεις σε άτομα που τα εκτιμάς και τα αγαπάς.

Μπλούζα Polo: ένα κοντομάνικο μπλουζάκι είναι ένα πολύ συνηθισμένο και κοινότυπο δώρο, που κάνουμε σε φίλους και γνωστούς μας. Όμως, μία μπλούζα Polo είναι κάτι παραπάνω. Η ποιότητα, η άνεση και το στυλ που προσφέρει η polo μπλούζα, τα καθιστά κατάλληλα για δώρο για πιο εξεζητημένα και ψαγμένα γούστα και ντυσίματα.

Τσάντα/Πορτοφόλι: ένα τσαντάκι ώμου ή ένας χαρτοφύλακας είναι ένα πρακτικό και πολύ βοηθητικό δώρο. Χρησιμοποιείται για καθημερινή χρήση, για να αποθηκεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και ο χαρτοφύλακας να κουβαλάς αρχεία ή έγγραφα στο γραφείο ή στην δουλειά. Το πορτοφόλι είναι ένα καθημερινό αντικείμενο και το χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι. Για αυτό, φρόντισε να ανεβάσεις τον προϋπολογισμό του δώρου, έτσι ώστε το πορτοφόλι που θα δωρίσεις στον πατέρα σου να είναι πιο ξεχωριστό και επίσημο, και όχι τόσο καθημερινό. Η συναισθηματική αξία του θα είναι πιο μεγάλη και το δώρο θα κρατήσει περισσότερο.

Σετ περιποίησης: για έναν άνδρα, η προσωπική του περιποίηση, κυρίως μαλλιά και γένια, παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο ζωής του. Ένα σετ που να περιλαμβάνει μία ξυριστική μηχανή, μία σειρα από κρέμες και σαμπουάν κ.α. είναι ένα πολύ χρήσιμο και έξυπνο δώρο. Ότι χρειάζεται ένας άνδρας για την καθημερινή του περιποίηση και φροντίδα, να βρίσκονται όλα συμμαζεμένα και τακτοποιημένα.