Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου του 2017!

Σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι ο ήλιος θα διαρκεί περισσότερο, θα είναι πιο δυνατός και ζεστός από κάθε άλλη εποχή. Αυτό που χρειάζεσαι για να απολαύσεις αλλά και να προστατευτείς από τις έντονες ακτίνες του ήλιου είναι ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ευτυχώς για εσένα, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου, για κάθε σχήμα προσώπου και στιλ, των μεγαλύτερων εταιρειών, για το καλοκαίρι του 2017.

Στρόγγυλο: τα τελευταία χρόνια αποτελεί τεράστια τάση στην μόδα των γυαλιών ηλίου ο στρογγυλός φακός, έτσι και φέτος συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που κυριαρχούν στην αγορά. Ταιριάζει σε πρόσωπα τα οποία είναι λεπτά και έχουν γωνίες

Aviator: το πιο γνωστό και κλασσικό σχέδιο που όλοι γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε σε ότι αφορά τα γυαλιά ηλίου, είναι το Aviator style. Η κορυφαία μάρκα αποτελεί η Rayban, που μπορεί να θεωρηθεί και ως σήμα κατατεθέν της. Τα νέα μοντέλα συνδυάζουν το κλασσικό σχέδιο με μοντέρνες λεπτομέρειες και καινοτόμα υλικά που προσδίδουν έναν άλλον χαρακτήρα.

Clubmaster: άλλο ένα σχέδιο που έγινε γνωστό μέσω της εταιρείας Rayban είναι το Clubmaster style. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός, τόσο του σκελετού, όσο και των φακών, τα αποτέλεσε hot trend για αρκετό καιρό, που συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Η ποικιλία στον συνδυασμό χρωμάτων (σκελετός,φακός) είναι ένας από τους λόγους της επιτυχίας τους, καθώς είναι άνετα, όμορφα και ευκολοφόρετα γυαλιά που μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με διάφορα στιλ ντυσίματος.

8053672650280_shad_qt

Rayban- 4346

Τετράγωνο: το απλό τετράγωνο σχήμα αποτελεί μία καλή επιλογή για γυαλιά ηλίου. Το κλασσικό, εξάλλου, δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, για αυτό και βρίσκουμε κάθε χρόνο γυαλιά με τετράγωνο σχεδιασμό. Ταιριάζει πιο πολύ σε πρόσωπα με στρογγυλό σχήμα. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή, διότι οι μεγάλοι φακοί καλύπτουν και προστατεύουν μεγαλύτερο μέρος του προσώπου και των ματιών.

Για περισσότερα σχέδια και μοντέλα, μπες εδώ: Ottica center