Ανδρικά σακίδια πλάτης που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Από τα σχολικά χρόνια κιόλας, το σακίδιο πλάτης έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή ενός άνδρα. Από το σχολείο, στο πανεπιστήμιο, και από την δουλειά μέχρι τα ταξίδια και τις καθημερινές βόλτες, το σακίδιο πλάτης είναι το ιδανικό κομμάτι τσάντας που ταιριάζει σε έναν άνδρα. Φυσικά, σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί και το ανάλογο στιλ σακιδίου.

Αθλητικό: αν σου αρέσουν τα ταξίδια, οι εκδρομές και οι εβδομαδιαίες εξορμήσεις, τότε τα σακίδια ορειβασίας είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Έχουν μεγάλη χωρητικότητα, πολλές θήκες και αποθηκευτικούς χώρους και ειδικά διαμορφωμένο σχεδιασμό για άνετο και ξεκούραστο κουβάλημα. Ιδανικό για να κουβαλάς κυρίως ρούχα και απαραίτητα αντικείμενα για τα ταξίδια σου, πράγμα που την καθιστά ογκώδες και sportive, άρα δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινές εξόδους σου, για βόλτες στην πόλη ή για έναν καφέ, πόσο μάλλον στην δουλειά σου.

Site: The North Face

Casual: οι βόλτες και οι έξοδοι σου με την παρέα σου και οι χαλαροί καφέδες, ιδίως το καλοκαίρι, περιορίζονται από το πρόβλημα, πως θα κουβαλήσεις τα πράγματα μαζί σου, π.χ πορτοφόλι, κλειδιά, γυαλιά κ.α. Και πάλι το σακίδιο πλάτης είναι η λύση, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι ένα απλό, σε μικρό μέγεθος σακίδιο, που φυσικά να ταιριάζει με το ντύσιμο και το στιλ σου. Τα casual σακίδια είναι ότι πρέπει αφού συνδυάζει την πρακτικότητα και την εμφάνιση. Έχει λίγες θήκες, είναι σχετικά μικρό και έχει κομψό σχεδιασμό, που το καθιστά ένα υπέροχο αξεσουάρ για το ντύσιμο σου.

Site: Tommy Hilfinger

Formal: κατά την διάρκεια της δουλειάς σου, κυρίως γραφείου, αλλά και για άλλες επίσημες καταστάσεις, που απαιτούν κύρος, αντί για τον κλασσικό χαρτοφύλακα, μπορείς να επιλέξεις ένα σακίδιο πλάτης ανάλογου στιλ. Ο σχεδιασμός του είναι απλός και σοβαρός, σε χρώματα όπως, μαύρο, καφέ, σκούρο μπλε ή ανθρακί και είναι συνήθως δερμάτινα. Έχει αρκετές θήκες και τσέπες για να αποθηκεύεις και να κουβαλάς μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα και αντικείμενα για την δουλειά σου.Το ύφος του είναι επίσημο και πρέπει να συνοδεύει πάντα ένα ανάλογο ντύσιμο, χωρίς να το υποβιβάζει.

Site: Camel Active