Η μόδα των Patches στα ρούχα!

Τα Patches ή αλλιώς σιδερότυπα είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να μετατρέψεις τα παλιά σου ρούχα σε νεανικά και μοντέρνα. Δεν έχει πολύ καιρό από τότε που βγήκαν βίντεο στο Youtube και γενικά στο διαδίκτυο, τα οποία δείχνουν πως να κάνεις αυτήν την μετατροπή στα ρούχα σου, μόνος σου

Η ανοιξιάτικη σεζόν του 2017 προβλέπεται να βάλει, αυτήν την μόδα με τα pathces, για τα καλά στην ντουλάπα μας και στο ντύσιμο μας. Πιο συγκεκριμένα, τα τζιν παντελόνια, τα μπλουτζίν, και τα bomber jackets, είναι από τα κυριότερα ρούχα, που θα δούμε να κοσμούνται με σιδερότυπα. Τα σιδερότυπα μπορεί να είναι μεγάλα ή μικρά, με χαρακτήρες cartoon, με λογότυπα, σε ροκ ή ποπ σχέδια και σε διάφορα χρώματα, να βρίσκονται στην πλάτη, στα μανίκια, στους ώμους, πάνω στις τσέπες και όπου μπορεί να κολληθεί και να ραφτεί το patch.

Όμως, πέρα από να ακριβοπληρώσεις ένα έτοιμο φτιαγμένο ρούχο από τις μεγάλες εταιρείες και καταστήματα, μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ρούχο με λιγότερο κόστος και με έναν εύκολο τρόπο. Αρκεί να ξεθάψεις το παλιό σου jacket, να το πλένεις και να πας στο κοντινότερο μαγαζί και να αγοράσεις το σιδερότυπο που σου αρέσει.

Μετά, η διαδικασία είναι απλή, το τοποθετείς στο σημείο του ρούχου που θέλεις και το πατάς με το σίδερο ρούχων μέχρι να κολλήσει. Αφού κρυώσει, το ράβεις για να έχει καλύτερο κράτημα και να μην ξεκολλήσει. Μπορεί να σου φαίνεται πολύ χρονοβόρο αλλά αξίζει, και σου βγαίνει και πιο οικονομικά. Εξάλλου, η μόδα τους ξεκίνησε για αυτόν τον λόγο, την μεταποίηση των παλιών ρούχων, σε κάτι καινούριο με νεανικό χαρακτήρα.

Αν δεν το έχεις, όμως με τις χειροτεχνίες, μην ανησυχείς καθόλου. Είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό, οι βιτρίνες όλων των μαγαζιών θα γεμίσουν ρούχα με patches. Οπότε, θα μπορείς και εσύ να αγοράσεις ένα!

2 σκέψεις σχετικά με το “Η μόδα των Patches στα ρούχα!

  1. Παράθεμα: Έξυπνοι τρόποι για να βελτιώσεις το παλιό σου τζιν! – Thess Men

  2. Παράθεμα: 7 τάσεις για την ανοιξιάτικη σεζόν. – Thess Men

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.